Wat wij bieden

Theus_webdesign_ doelgericht

Doelgerichte website
Bij Theus gaan wij doelgericht te werk om te zorgen dat uw website wordt ontwikkeld zoals u voor ogen heeft. Daarbij kijken we naar uw doelgroep en de middelen die het beste aansluiten bij deze doelgroep. Ook kunt u aangeven wat u wilt bereiken met uw website. Dit kan bijvoorbeeld zijn: extra leads, klanten, een mooi visite kaartje en conversie.

Theus_webdesign_vindbaarheid

Vindbaarheid op google
Een van de belangrijkste dingen voor een website is vindbaarheid op google. Dit heeft alles te maken met SEO. SEO staat voor “search engine optimization”. Dit heeft te maken met hoe hoog uw website staat in google. Wij beheersen de nieuwste technieken om te zorgen dat uw website goed vindbaar is op Google. Voorbeelden hiervan zijn: backlinks, mobile first tests, compressed images en UX friendly design.

Theus_webdesign_ goedkoop

Gebruikersvriendelijkheid
Voor ons is het vanzelfsprekend dat uw website gebruiksvriendelijk is. Dat houdt in dat we uw website volledig werkend maken voor elke browser en elk apparaat. Van mobiel tot aan desktop en van Firefox tot aan Chrome. Niet alleen voor uw klant maar ook u kunt uw website gebruikersvriendelijk beheren. Hiermee bedoelen we dat wij een eenvoudig te gebruiken systeem bieden om zelf uw website te onderhouden.

Theus_webdesign_ goedkoop

Scherpe prijzen
Gemiddeld kost een website bij een mediabureau rond de €1500-€3000. Bij Theus kost een website gemiddeld €490-570. Dit komt door onze unieke manier van werken. Dit houdt in dat we beginnen vanuit een standaard opzet. Vervolgens werken we naar het doel van de klant en tot slot voegen we eventuele functies toe.

Hoe werkt het

Theus_webdesign_ stap1laptop
Stap 1: Telefonisch gesprek

Stap 1 is een telefonisch gesprek. In dit gesprek bespreken we wat uw wensen zijn ten aanzien van uw website. Daarna komen wij met een voorstel voor een ontwerp en een bijbehorende prijs.

Theus_webdesign_ stap2laptop
Stap 2: Aan de slag

In stap 2 gaan we aan de slag met het voorstel dat we hebben besproken. Tijdens deze periode maken wij 2 tussentijdse afspraken waarbij we bespreken of we nog op het goede pad zitten naar de website die u voor ogen heeft.

Theus_webdesign_ stap3laptop
Stap 3: Oplevering

Stap 3, is de oplevering. Wanneer de factuur betaald is geven wij u de inloggegevens en kunt u een domeinnaam instellen. Ook ontvangt u dan uitleg over hoe u zelf uw website kunt onderhouden.

Wat wij bieden

Theus_webdesign_doelgericht
Volledige website

Onze expertise is een gebruikersvriendelijk design in combinatie met een doelgericht ontwerp. Wij werken met de nieuwste design technieken. Een voorbeeld hiervan is dat een knop vaker wordt geklikt als de kleur van de knop in contrast staat met de huisstijl.

Theus_webdesign_ afbeelding+tekst
Afbeeldingen en teksten

Mocht u zelf geen afbeeldingen/teksten kunnen leveren kunnen wij dit voor u doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een fotograaf voor u regelen of afbeeldingen online bestellen. Ook is er een mogelijkheid dat wij zelf teksten schrijven voor op uw website.

Theus_webdesign_wix
Dashboard

Wij werken met de online software Wix. Dit doen wij omdat na het ontwerpen en realiseren van uw website u nu zelf heel gemakkelijk uw website kan onderhouden. Het voordeel van Wix is dat ze een gebruikersvriendelijk dashboard leveren waardoor u eenvoudig aanpassingen kunt doen en dat scheelt honderden euro’s onderhoud. Mocht u hier niet uitkomen kunnen wij u altijd gratis helpen.

Theus_webdesign_klant_2

Gijs Hilbers
Personaltrainer

“Ik wist zelf niet wat voor stijl ik de website wilde geven. Theus zat vol met ideeën en heeft er uiteindelijk een super mooie site van weten te maken. Als je vragen hebt kan je altijd terecht bij hun. Ik ben super blij met mijn website en ontvang dagelijks leuke reacties op mijn site!”.

Theus_webdesign_klant_1

Menno Veenstra
Duikcentrum-Purmerend

“Ze hebben me vanaf het begin goede vragen gesteld over mijn wensen en eisen, ze kwamen gelijk met een mooi duidelijk verhaal en dachten goed mee. Ze kwamen met goed advies en uitleg over bepaalde zaken. Al met al een goede samenwerking met een mooie website als resultaat”

Menu